Logistiek medewerker

 

Ultimate Steel and Metals (USAM) is een jonge groothandel in staal en metalen dat zich toespitst op het beleveren van de maritieme sector van Rotterdam. USAM is 100% dochter van Breedveld Staal.

 

USAM levert zowel ferro als non-ferro producten met een specialisatie in het beleveren van shipchandlers, industrie, petrochemie, constructie- en scheepsbouw in en om de Rotterdamse haven. Tevens verzorgen wij indien de klant dit wenst een kleine bewerking van en/of toevoeging aan ons materiaal.

 

Ter ondersteuning van het logistieke proces zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. De taken die hier hoofdzakelijk bij behoren zijn het orderpicken (klaar leggen) en eventueel inpakken van materiaal in de loods en het magazijn, laden van de wagens en het ophalen / wegbrengen van orders.

 

Tijdens je werkt maak je gebruik van een kleine bakwagen, bovenloopkraan, heftruck, zijlader en eventueel de zaagstraat.

Ervaring in staal en/of metaal is een pré maar geen vereiste als je een leergierige houding hebt. Het is belangrijk dat je een teamspeler bent, stressbestendig en precies werkt.

 

Karakteristieken die wij graag in jou terug zien zijn, enthousiasme, snelheid en ruimtelijk inzicht. De rest kunnen wij je wel leren! Ervaring is geen vereiste.

 

Minimale functie eisen:

- Beheersing van de Nederlandse taal

- Rijbewijs B

- Rijbewijs BE, C of C1 is pré geen vereiste

 

Arbeidsvoorwaarden:

Binnen ons bedrijf heerst een informele, gezellige en hardwerkende sfeer. Er is binnen onze organisatie ruimte voor persoonlijke groei en mogelijkheden voor opleidingen & cursussen. Wij bieden een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en voorwaarden volgens de CAO WTG, daarnaast hebben we een prima pensioenregeling.

 

Sollicitatieprocedure:

Stuur je motivatiebrief met cv naar joanne@usam.nl Wanneer je cv en motivatiebrief ons aanspreekt nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek waarna mogelijk nog een 2e gesprek zal volgen.

Direct solliciteren

© 2018 Ultimate Steel & Metals

Algemene voorwaarden