Chauffeur

 

Ultimate Steel and Metals (USAM) is een jonge groothandel in staal en metalen dat zich toespitst op het beleveren van de maritieme sector van Rotterdam. USAM is 100% dochter van Breedveld Staal.

 

USAM levert zowel ferro als non-ferro producten met een specialisatie in het beleveren van shipchandlers, industrie, petrochemie, constructie- en scheepsbouw in en om de Rotterdamse haven. Tevens verzorgen wij indien de klant dit wenst een kleine bewerking van en/of toevoeging aan ons materiaal.

 

Ter ondersteuning van het logistieke proces zijn wij op zoek naar een chauffeur. De taken die hier hoofdzakelijk bij behoren zijn het verzamelen van materiaal in de loods, laden van de wagens, uitleveren van materiaal en het ophalen van diverse materialen. Het is belangrijk dat je een klantgerichte houding hebt, stressbestendig en punctueel werkt.

 

Karakteristieken die wij graag in jou terug zien zijn, enthousiasme, snelheid en ruimtelijk inzicht. De rest kunnen wij je wel leren! Ervaring is geen vereiste.

 

Minimale functie eisen:

- Rijbewijs B, E

- Rijbewijs C of C1 is pré

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

- Goede beheersing van de Engelse taal is een pré

 

Arbeidsvoorwaarden:

Binnen ons bedrijf heerst een informele, gezellige en hardwerkende sfeer. Er is binnen onze organisatie ruimte voor persoonlijke groei en mogelijkheden voor opleidingen & cursussen. Wij bieden een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en voorwaarden volgens de CAO Technische Groothandel, daarnaast hebben we een prima pensioenregeling.

 

Sollicitatieprocedure:

Stuur je motivatiebrief met cv naar joanne@usam.nl Wanneer je cv en motivatiebrief ons aanspreekt nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek waarna mogelijk nog een 2e gesprek zal volgen.

Direct solliciteren

© 2018 Ultimate Steel & Metals

Algemene voorwaarden